Innland
Fra:
Oslo
Bergen
Trondheim
Stavanger
Sandefjord
Tromsø
Bodø
Kristiansand
Andre
Utland
Fra:
Oslo
Bergen
Trondheim
Stavanger
Sandefjord
Tromsø
Bodø
Kristiansand
Andre


Ofte må vi mellomlande når vi er ute å flyr noe som fører til at vi får en del timer å slå ihjel. Da kan ofte loungene være plassen for å slappe av i ro og fred samtidig som du kan nyte et bedre måltid. Hvordan få til dette uten dyre business flybiletter? vi gir deg svaret.

Det trenger ikke koste skjorta for å komme inn til de ekslusive loungene på flyplassene rundt om i verden. Vi anbefaler deg å anskaffe deg bonuskort hos de ulike flyselskapene. Da vil du etthvert som du flyr får mulighet til å få sølv og etterhvert gullkort noe som gir direkte adgang til loungene.

Har du ikke sølv eller gullkort har du allikevel gode muligheter til å få komme inn i loungene.

Fordelene
Inngang til loungene gir deg som regel en god buffet med smørbrød, kaker, snacks og brus, øl og vin og brennevin. Dessuten får du mulighet til å se på TV, bruke telefon og surfe på internett. Aviser og magasiner er det også som du kan lese. Loungene er som regel døgnåpne og gir deg mulighet for å slappe av mens du venter på ditt neste fly. De mest ekslusive og nyeste loungene har også champagne barer og spa avdelinger.

Adgangskort
For å komme inn i loungene trenger du et adgangskort. Dette er enten vanlige kredittkort eller egne loungekort. Det beste av dem alle gir adgang til over 500 lounger verden over og koster fra kr 99 euro pr. år. Kortet heter
Priority Pass og er et rent lounge adgangskort. Ønsker du å ta med deg en venn koster dette 24 euro.

Et annet alternativ er hvis du et Diners Club kort. Dette gir deg adgang til over 100 lounger verden over. Et
Diners Club kort er et kreditt kort som gir deg en rekke fordeler som blant annet reiseforsikring og diverse rabatter som for eksempel på hoteller og leiebil.

Et tredje alternativ er Eurocard Gold eller Platinum kortene som også er kredittkort. Eurocard gir deg også en rekke andre fordeler enn kun tilgang til loungene.
Eurocard gir deg imidlertid kun tilgang til skandinaviske lounger i Sverige og Danmark.
 

 
 


 


Flybiletter.net | Kontakt oss | Linker | Om oss | Privacy Policy
Flybiletter.net 2008